• subota, 20. april 2024.
20 medalja za “Sirmium”
Sport
0 Komentara

20 medalja za “Sirmium”

11. april 2022. godine

Proteklog vikenda u Ubu je održano masovno takmičenje atletskih škola na kome su mladi članovi sremskomitrovačkog “Sirmiuma” osvojili čak 20 medalja.

Organizator se potrudio da troje prvoplasiranih u svakoj disciplini dobiju zlatne medalje tako da su Mitrovčani doneli pun džak zlata. 

Osvajači nagrada su: Aca Radovanović, Nikola Bešić, Uroš Petrović, Ognjen Tubić, Una Džever, Nađa Vuković, Natalija Kovačić, Maša Travica ,Mina Petrović, Andrea Maričić, Ribarac Taja, Maričić Andrea, Lara Džever, Kim Sretković, Anastasija Stanković Marko Radovanović i to u svom prvom nastupu za “Sirmium”. Vredni pomena su i rezultati Vanje Kečić na 60m – 8,90s i na 200m – 32,50 s, kao i Dejana Mojsina na 200m – 31,74 s i vorteks – 45,78 m.

Treneri Macanović i Pavlović su ponosni na novi mladi talas koji nosi sve pred sobom, te kažu da je ovo novi početak za njihiov klub.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: