• petak, 19. april 2024.
Počela rekonstrukcija najlošije deonice puta u opštini Pećinci
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Počela rekonstrukcija najlošije deonice puta u opštini Pećinci

25. mart 2022. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić obišao je u toku jučerašnjeg dana radove na deonici puta Šimanovci – Deč – Preka kaldrma. U okviru ovih radova biće izvršena kompletna rekonstrukcija i proširenje kolovoza, a kvalitet puta će biti podignut na najviši rang nosivosti.

– Ovo je najvažnija investicija u putnu infrastrukturu u našoj opštini, jer je ova deonica bila potpuno devastirana, tako da je predstavljala iz dana u dan sve veći rizik za vozače. Zbog toga smo izuzetno zahvalni predsedniku Republike Aleksandru Vučiću koji se lično angažovao da do realizacije ove investicije dođe. Investitor, Javno preduzeće Putevi Srbije, ove radove realizuje u saradnji sa pećinačkom lokalnom samoupravom, a već je potpisan ugovor i za rekonstrukciju deonice puta od Preke kaldrme, preko Ašanje, do Spomenika, gde takođe već počinju radovi – izjavio je predsednik Đokić.

On je naglasio da su građani naselja kroz koja ovaj put prolazi, kao i stanovnici drugih naselja koji ovom deonicom odlaze na posao ili školovanje, dugo čekali na ovu kapitalnu investiciju koja će rešiti njihove probleme za narednih nekoliko decenija.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: