• četvrtak, 25. april 2024.
Košgeterski dvoboj Marković – Suvajdžić dobio gost
Sport
0 Komentara

Košgeterski dvoboj Marković – Suvajdžić dobio gost

22. mart 2022. godine

Posle četiri uzastopna gostovanja košarkaši inđijskog Železničara su konačno imali ulogu domaćina. Po prvi put u doigravanju za naslov trećeligaškog prvaka Vojvodine. Rival vredan pažnje, a i sama utakmica je poprimala obrise derbija kola. A taj rival je bio kulski Hajduk. Klub koji godinama u ovom rangu takmičanja slovi kao kandidat za najviši plasman. U takvoj predigri se očekivala, ali i dobila kvalitetna košarkaška predstava pred oko 150 gledalaca u inđijskoj hali sportova.

Kuljani su bili ti koji su većim delom utakmice diktirali rezultat na semaforu. Ta prednost je često bila i dvocifrena, a domaćin je jurio tu prednost, pristizao, ali na kraju i nije uspeo da je poravna i pretvori u svoju pobedu. Meč su obeležili pre svega kapiten domaćina Marković sa 24 postignuta poena, te gostujući igrač Suvajdžić sa 30 poena. Na kraju ostaje veliko pitanje, ko će zameniti Igora Markovića koji je najavio prestanak aktivnog bavljenja igračke karijere po završetku ove sezone.

Železničar – Hajduk 78:81 (17:16, 21:25, 18:20, 22:20)
Inđija. Hala sportova, gledalaca oko 150. Službena lica: Jakab, Miščević i Putić.
Železničar: Lalević 6, Marjanović 2, Petrović 3, Lalić 6, Stojšić 3, Bulatović 12, Jović, Mudrić, Đumić 16, Marković 24, Divjak 6, Pešut.
Hajduk Kula: Suvajdžić 30, Mandić 13, Đurović 18, Krivokapić 9, Tešović 11, Baranovski, Mirosavljev, Ilić, Terzić, Ivanović, Rnić, Bajić.

A. Belić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: