• sreda, 27. septembar 2023.
Rumski osnovci na Republičkom takmičenju u šahu
Sport | Ruma
0 Komentara

Rumski osnovci na Republičkom takmičenju u šahu

20. april 2023. godine

Rumski osnovci šahisti kao ekipa sa najvećim brojem plasiranih učenika i medaljama na Okružnom, učestvovali su na Republičkom takmičenju u šahu koje se održalo u Nišu u Osnovnoj školi “Dušan Radović”.

Rumljani su postigli zapažene rezultate osvojivši u pojedinačnoj konkurenciji više od 65 odsto poena, Mila Gogić, Una Salihbegović i Anja Mitrović, učenice Osnovne škole “Zmaj Jova Jovanović” iz Rume.

U ekipnoj konkurenciji učestvovale su Osnovne škole “Zmaj Jova Jovanović” i “Dušan Jerković” iz Rume, nije postignut veliki procenat kao u pojedinačnoj na najvišem nivou takmičenja, što Rumljane neće sprečiti da se i dalje nadmeću.

Iz Rume su se takmičili Mila Gogić, Emilija Adnađević, Anđela Nikolić, Nikolina Mićić, Mila Marjanović, Una Salihbegović, Anja Mitrović, Marko Topolić, Milan Slepčević, Nađa Dražić, Mateja Matić, Vuk Rogić, Filip Marinković, Aleksa Kostić, Luka Dupor, Aleksa Ostojić, Jovan Golubović, Lena Đurić, Milan Stojković, Milica Dešić, Albin Likaj, Jovana Milinković (Buđanovci), Nevena Milinković (Buđanovci), Dunja Banjac (Putinci), Emilija Milošević (Putinci) i Saška Lavrnja (Putinci).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: