• petak, 1. mart 2024.
Dve medalje “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Dve medalje “Sirmiuma”

1. februar 2022. godine

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo Srbije u dvorani (Beograd) za starije juniore/ke (U20). Atletičari “Sirmiuma” iz Sremske Mitrovice, oni najsnažniji – bacači, osvojili su 2 medalje.

Najpre je u subotu prvog dana takmičenja, od ove godine član kluba Ilić Petar, novi učenik Krtinić Danila, pobedio u bacanju kugle (6kg) kod juniora hicem od 15.85m. Plasmanom, odnosno zlatnom medaljom i titulom šampiona Srbije je svakako zadovoljan, ali ostaje žal za većom daljinom za koju je i te kako spreman, ali sezona na otvorenom ma leto će to i pokazati.

U nedelju, drugog dana takmičenja, u istoj disciplini – bacanje kugle (4kg), ali za juniorke, iako tek prva godina mlađih juniorki, Čancarević Anja je došla do bronzane medalje hicem od 12.05m što joj je ujedno i novi lični rekord sa spravom ove težine.

Treneri Krtinić, Pavlović i Macanović napominju da su zadovoljni postignutim, naročito imajući u vidu sve teškoće oko realizacije planova i trenažnog procesa u zimskim uslovima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: