• sreda, 24. jul 2024.
SMENE U MITROVAČKOM RUKOVODSTVU: Jokić i Vujčić dali ostavke
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

SMENE U MITROVAČKOM RUKOVODSTVU: Jokić i Vujčić dali ostavke

11. januar 2022. godine

Načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić i načelnik Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Ljubomir Vujčić danas su podneli ostavke na svoje funkcije.

Ovu informaciju saopštio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Branislav Nedimović na upravo održanoj konferenciji za medije.

– Načelnici su ostavke podneli iz ličnih razloga i ne bih želeo puno o tome da obrazlažem. Različite su stvari koje su dovele do ovoga. Krenuću prvo od toga da se diglo dosta pompe po različitim društvenim mrežama i sredstvima javnog informisanja i vidim da su se mnogi uznemirili. Naime, svako od nas makar bio i najvredniji, najviše se trudio kao što je to bio gospodin Jokić, nema pravo kao nosilac javne funkcije da iskazuje privatno, da ne kažem u pojedinim trenucima, početne znake bahatosti, to niko od nas nema pravo – rekao je Nedimović ukazavši da bilo koji predstavnik vlasti privatne razmirice ne može rešavati javno, što je po pitanju načelnika Jokića bio slučaj.

Ostavke će se konstatovati na sednici Gradskog veća koja će biti održana do kraja ove nedelje, nakon čega će za ove funkcije biti predloženi novi kandidati.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: