• četvrtak, 25. april 2024.
Poseta društva za pomoć MNRO Šid
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Poseta društva za pomoć MNRO Šid

10. januar 2022. godine

Nedavno je u sali SO Šid, predsednik opštine Šid sa saradnicima ugostio decu iz Udruženja za pomoć MNRO Šid, nastavnicu i predsednicu Udruženja, gospođu Dušanku Pestelek, kao i volontere i prijatelje Udruženja.

Simbolično, na današnji dan, predsednik je sa decom vezivao badnjake uz koje im je uručio i prigodne poklon paketiće, poželevši da predstojeći praznik provedu u zdravlju, u krugu svojih porodica, u radosti i miru.

Predsednik opštine Šid istakao je još i da je ova poseta dočekana sa velikom radošću i na zadovoljstvo svih prisutnih. Društvo za pomoć MNRO Šid, zahvaljujući predanom radu gospođe Dušanke Pestelek i deci koja se godinama okupljaju oko njenih kreativnih ideja, uživa veliku podršku lokalne samouprave zbog svoje dugogodišnje posvećenosti deci i pružanju podrške roditeljima dece sa smetnjama u razvoju.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: