• četvrtak, 28. mart 2024.
Polaganje za viša zvanja u karateu
Sport
0 Komentara

Polaganje za viša zvanja u karateu

6. decembar 2021. godine

Karate klub „Srem“ organizovao je za svoje članove polaganja za viša zvanja u  karateu. Oko osamdeset mladih takmičara polagalo je u hali „Pinki“ pred roditeljima i stručnom komisijom, trenerima, Ivom Vinković i Perović Aleksandrom za nove pojaseve.

Polaganje je otvorio Nemanja Crnić, Sekretar  sportskog saveza Sremske Mitrovice.

Karate Klub “Srem” osnovan je 2014. od strane svetske prvakinje u karateu Ive Vinković. Klub je član zvaničnog Karate Saveza Vojvodine i Karate Federacije Srbije, a 2016. uključuje se u sistem takmičenja u zvaničnom karate savezu i u prvoj takmičarskoj godini klub ostvaruje zapažene rezultate u mlađim uzrasnim kategorijama.

Na državnim prvenstvima karatisti KK “Srema” ostvaruju značajne rezultate koji su klub rangirali među najuspešnije u zemlji.

 Iva Vinković je 2017. godine postala nacionalni trener reprezentacije Srbije za kadete juniore i mlađe seniore.

Danas je KK “Srem” jedan od najuspešnijih klubova u zemlji, čiji članovi ostvaruju značajne rezultate. U svojim redovima imaju višestruke osvajače zlatnih medalja na državnim i balkanskim takmičenjima.

D. Simunović

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: