• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Kupinovo na čelnoj poziciji
Sport
0 Komentara

Kupinovo na čelnoj poziciji

3. novembar 2021. godine

Fudbal se u Kupinovo vraća “na velika vrata”. Posle nekoliko godina neubedljivih igara, prvi deo sezone 2021/2022 u Opštinskoj ligi Pećinci, ovaj klub je završio na liderskoj poziciji, sa istim brojem bodova kao Kameni iz Ašanje (slabija gol – razlika).

-Prvi deo sezona nikada zanimljiviji – ističe trener Dragan Kurjački – Bilo je čak četiri prilično izjednačenih ekipa. Na samom startu prvenstva nesrećno smo izgubili, ali smo smogli snage i volje, da se vratimo na pravi put. Naravno, sve uz pomoć uprave kluba i da do kraja polusezone sve rivale pobedimo. Ovo nam daje još veću želju za radom i pobedama i svi verujemo da ćemo do kraja sačuvati mesto na kojem se nalazimo. Iako je pred nama zimska pauza, praktično sa radom nećemo prekidati. Do početka priprema, imaćemo dvadesetak termina u balon sali u Pećincima, gde ćemo održavati fizičku spremu. Pred nama će biti i radovi na sređivanju klupskih prostorija i tribina. Nećemo dovoditi nove igrače, s obzirom na imalo veliki izbor naših, kvalitetnih, fudbalera. Ostaje nam da se samo fokusiramo na rad.

Sličnog razmišljanja je i kapiten Kupinova Nenad Vukić.

-Zadovoljni smo učinkom u jesenjoj polusezoni – kaže Vukić – Ostaje žal za brojnim propuštenim prilikama u prvom kolu i kiksa protiv Kamenog. Mislim da smo proletos u prelaznom roku odradili dobar posao i napravili dobitnu kombinaciju igrača iz Kupinova i sa strane. Promena u postojećem igračkom kadru može da dođe samo u slučaju nepredviđenih odlazaka.

Ž. Radivojević

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: