• Sunday, 22. May 2022.
Tri medalje za džudistkinje “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Tri medalje za džudistkinje “Sirmiuma”

19. October 2021. godine

Beočin je proteklog vikenda bio domaćin Međunarodnog turnira ,,Trofej Beočina,, Džudo klub “Cement”,
organizator turnira okupio je 374 takmičara iz 39 klubova iz zemlje i okruženja. Takmičenje je održano u tri uzrasne kategorije. Mladi džudisti mitrovačkog “Sirmiuma” nastupili su u svim uzrastima. Najviše uspeha imao je ženski deo ekipe.

Iz nedelje u nedelju ove devojčice osvajaju medalje kako na zvaničnim šampionatima tako i na međunarodnim turnirima. Na pobedničkom postolju našle su se Katarina Tomić , Lana Novaković i Teodora Vukasović.

Najviše uspeha ostvarile su Katarina Tomić i Lana Novaković koje su došle do finala. Prvo mesto i zlatnu medalju osvojila je Katarina Tomić u kategoriji do 48 kg. U uzrastu starijih devojčica. Dok je Lana Novaković u uzrastu mlađih devojčica igubila u finalu od devojčice koju je pobedila nedavno u finalu prvenstva države, i morala se zadovoljiti srebrnom medaljom.

Uvek prijatno iznenadi mlađana Teodora Vukasović koja je tek prošle godine počela da trenira. I ovog puta je sve obradovala osvajanjem bronzane medalje i to u težoj kategoriji do 40 kg u kojoj kategoriji je nastupala i Lana.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: