• sreda, 17. jul 2024.
Šest medalja za atletičare “Sirmijuma”
Sport
0 Komentara

Šest medalja za atletičare “Sirmijuma”

5. oktobar 2021. godine

Mladi atletičari sremskomitrovačkog “Sirmiuma” proteklog vikenda na Smederevskoj tvrđavi osvoji su 6 medalja od čega tri zlatne i ponovo dostojno prezetovali svoj klub ali i svoj grad.

Dunja Josimović (2012. godište) pobedila je u trci na 200 m sa veremenom 33,39s, Relja Miletić je ostvario pobedu, ali u trci na 50 m sa preponama. Odličan je bio i Dejan Mojsin koji je trijumfovao u bacanju vorteksa sa ličnim rekorodm i sjajnih 44,48m.

Došen Vuk je bio drugi u bacanji vorteksa, a Lara Džever treća u trci na 50 m sa preponama. Muška štafeta 4×60 osvojila je srebrnu medalju u satavu Vuk Došen, Relja Miletić, Uroš Petrović i Ognjen Tubić. Ženska štafeta bila je treća u sastavu Dunja Josimović, Lara Džever, Maša Travica i Nađa Vuković.

Trener Goran Pavlović je, kako ističe, ponosan na svoje pulene na takmičenju mu je pomogla i prvi put se našla u ulozi pomoćnika Vanja Milanović… 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: