• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Šampionkama u čast!
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Šampionkama u čast!

7. jun 2023. godine

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo upriličili su u Gradskoj kući svečani prijem za odbojkašice GŽOK Srem, pionirske i kadetske šampionke Srbije.

Predstavnici lokalne samouprave čestitali su mladim odbojkašicama na postignutim uspesima, zahvalili se što predstavljaju Sremsku Mitrovicu na najbolji način i najavili podršku za ovaj klub i u narednom periodu.

U poslednje tri godine klub je bio izuzetno uspešan u takmičenju mlađih kategorija. Tako je 2021. osvojena titula pretpionirskih i pionirskih prvaka Srbije. Prošle 2022. pionirke su bile vicešampionke Srbije a u ovoj sezoni 2022/23 pionirska i kadetska ekipa je osvojila prvenstvo Srbije.

Za ovaj uspeh kome je doprinos dao čitav klub najveće zasluge nose trener Nikola Kapric i pomoćni trener Katarina Čutović, kao i profesor Fakulteta za sport dr Goran Nešić koji je pomogao u selekciji ekipe
u ranom uzrastu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: