• utorak, 9. avgust 2022.
Mladi strelac iz Pećinaca u vrhu juniorske konkurencije
Sport
0 Komentara

Mladi strelac iz Pećinaca u vrhu juniorske konkurencije

25. oktobar 2021. godine

Iako je u sportskom streljaštvu tek nešto više od godinu dana, četrnaestogodišnji Nenad Knežević, učenik OŠ „Slobodan Bajić Paja“ iz Pećinaca, skrenuo je pažnju sportske javnosti na sebe. U disciplini olimpik trap na prvenstvu Vojvodine za juniore osvojio je treće, a na prvenstvu Srbije, takođe za juniore, održanom 10. oktobra, bio je drugoplasiran.

Ostvarenim rezultatima, polako se probija u sam vrh u juniorskoj konkurenciji u Vojvodini i Srbiji.

„Ovaj sport sam zavoleo posmatrajući oca, koji se streljaštvom bavi rekreativno. Streljaštvu i disciplini olimpik trap najviše me je privukla činjenica da su takmičari izuzetno poštovani. Da biste bili i uspešni, neophodni su velika koncentracija i stabilnost“ – rekao nam je mladi Knežević.

Streljaštvom je počeo da se bavi u SK „Centar“ iz Kuzmina, gde mu je, kako kaže, predsednik Radoslav Ilić ukazao veliko poverenje. Od ove godine je član SK „Jedinstvo trap“ iz Stare Pazove.

„Klub je izuzetno organizovan i zahvaljujući radu i savetima, ali i pomoći oko nabavke municije, reprezentativaca ovog sporta Radoslava Ilića, Nenada Meničanina, Željka Andrića, Stefana Stankova i Nemanje Smiljanića, došle su i prve medalje, a zahvaljujući postignutim rezultatima na korak sam od juniorske reprezentacije“ – kaže Nenad Knežević.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: