• sreda, 24. jul 2024.
Gorana Stanimirović iz Sremske Rače članica nagrađenog četverca
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Gorana Stanimirović iz Sremske Rače članica nagrađenog četverca

27. oktobar 2021. godine

Iako zbog povrede ramena za mladu kajakašicu iz Sremske Rače Goranu Stanimirović ova sezona nije dobro počela, kraj sezone joj je, ipak, doneo uspeh i medalje koje je osvojila u četvercu.

– Zbog povrede tetive sam morala da prestanem da treniram. Terapije su mi trajale dva meseca i za to vreme sam se trudila da ostanem u kondiciji, iako ruke nisam smela da naprežem. Treninzi su mi se svodili na trčanje, treniranje nogu, leđa i stomaka. Što se takmičenja tiče, imala sam samo prvenstvo Vojvodine i prvenstveno Srbije. Na oba takmičenja sam veslala samo četverac. Sa svojim drugaricama iz kluba sam na prvenstvu Vojvodine za pionirke osvojila drugo mesto na 500 metara. Na državnom prvenstvu za pionirke osvojile smo drugo mesto na 1000 metara, za kadetkinje na 1000 metara drugo, dok smo za kadetkinje na 500 metara zauzele treće mesto. Meni se rame oporavilo i sada nastavljam da treniram, da povratim izgubljeno i da se spremam za novu sezonu – kaže Gorana Stanimirović, uspešna sportistkinja iz Sremske Rače, članica Kajakaškog kluba “Filip Višnjić” iz Višnjićeva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: