• sreda, 24. april 2024.
U petak otvaranje izložbe fotografija Slobodana Čavića
Društvo | Kultura | Pećinci
0 Komentara

U petak otvaranje izložbe fotografija Slobodana Čavića

29. septembar 2021. godine

Izložba fotografija autora Slobodana Čavića iz Šimanovaca biće svečano otvorena u petak, 1. oktobra, u holu Кulturnog centra Pećinci, u 19.00 časova. Izložba obuhvata 30 fotografija rađenih crno-belom tehnikom, a naziv izložbe „Neki drugi život“, po rečima samog autora, ukazuje na specifičnost momenata koje se trudi da uhvati okom svog objektiva. Čavić se nedavno predstavio izložbom „Moja zemlja“ u novootvorenoj Zavičajnoj kući Šimanovci, a ovo je dobra prilika da se sa autorskim radom Slobodana Čavića upozna i pećinačka publika.

O uspesima Slobodana Čavića svedoče prestižne nagrade i priznanja osvojena na Festivalu fotografije Srbije u Aleksincu, među kojima se izdvaja treće mesto na listi 10 najboljih autora Foto saveza Srbije za 2020. godinu. Čavić je od 2018. godine član Foto kluba Beograd i Foto saveza Srbije, a učestvovao je na preko sto međunarodnih salona umetničke fotografije u zemlji i inostranstvu. Sa raznih konkursa, Slobodan je poneo veliki broj diploma, priznanja i zlatnih medalja. Zalaganjem ovog fotografa, ove godine osnovan je i Foto klub u Šimanovcima, Čavićevom rodnom mestu.

Izložba će biti otvorena do kraja oktobra, svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: