• sreda, 24. april 2024.
Prvo udario u dva automobila, a zatim jedan ukrao
Vesti
0 Komentara

Prvo udario u dva automobila, a zatim jedan ukrao

23. septembar 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, efikasnom akcijom, identifikovali su dvadesettrogodišnjeg vozača „opela“ koji je sinoć, oko 19 sati, u Inđiji udario u dva automobila, a potom seo u jedan od njih i odvezao se unepoznatom pravcu.

On se sumnjiči da je, vozeći neprilagođenom brzinom, prvo udario u „audi“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac, a potom i u „opel“ kojim je upravljao četrdesettrogodišnjak, kao i da je koristeći nepažnju vozača „opela“ ušao uautomobil i odvezao se ka centru grada.

Policija je ubrzo identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i „opel“ koji je vraćen vlasniku. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, protiv dvadesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu. Takođe, zbog vožnje neprilagođenom brzinom, protiv njega biće podneta prekršajna prijava nadležnom sudu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: