• sreda, 29. novembar 2023.
Nastavlja se uređenje mesnih grobalja
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Nastavlja se uređenje mesnih grobalja

17. septembar 2021. godine

Nakon postavljenih ograda u Brestaču, Ogaru, Donjem Tovarniku i Кupinovu, Javno komunalno preduzeće “Sava” nastavlja sa radovima na uređenju mesnih grobalja u svih 15 naselja pećinačke opštine.

Кako je rekao direktor ovog preduzeća Željko Milićević, trenutno su u toku radovi na uređenju staza na mesnom groblju u Deču.

“Naši radnici trenutno betoniraju staze na mesnom groblju u Deču, a nakon toga u planu je da ove godine izbetoniramo i staze na mesnom groblju u Prhovu. Što se tiče ograđivanja grobalja, koje pored estetskog izgleda doprinosi i urednosti, ostaje nam da se ograde groblja u Sibaču, Кarlovčiću i Prhovu. Takođe, u Pećincima smo postavili kapiju na ulasku u stari deo groblja, a treba da se ogradi i deo kod glavnog ulaza između kapele i ograde, čime će i ovo groblje biti potpuno zatvoreno. Naravno, u tom slučaju, jedino od svesti građana će zavisiti da li će kapije biti uredno zatvorene, a smeće odloženo isključivo u kontejnere, koji su postavljeni na svim mesnim grobljima” – rekao je Milićević i dodao da betoniranje staza i ograđivanje grobalja spada u red prioriteta rada ovog preduzeća, jer će time biti doveden red u ovu komunalnu oblast.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: