• sreda, 24. april 2024.
U Bačincima odigran memorijalni fudbalski turnir
Sport
0 Komentara

U Bačincima odigran memorijalni fudbalski turnir

9. avgust 2021. godine

Proteklog vikenda OFK “Bačinci” je organizovao svoj tradicionalni meemorijalni turnir “Vlada Ilić – Vlaca” na kojem, su pored domaćina učešće uzeli i fudbalski klubovi FK “Obilić” (Kukujevci ), OFK “Bikić” (Bikić Dol ) i FK “Radnički” (Šid) omladinci. 

Prvog dana turnira, u subotu 7. avgusta turnir su otvorili “Obilić” i “Bikić”. Ovaj susret završen je pobedom “Obilića” sa 2:0. U drugoj utakmici igrali su domaćin OFK “Bačinci” i “Radnički” u regularnom vremenu utakmica je završena bez pobednika 0:0, alli u izvođenju penala su uspešniji bili igrači OFK “Bačinaca” konačni rezultat je 3:2 za domaćine.

Drugog dana u borbi za treće mesto su igrali OFK “Bikić” i FK “Radnički”. Šiđani su porazili Bikićane rezultatom 1:0.

U finalnoj utakmici turnira sastale su se komšije  OFK “Bačinci” i  “Obilić. U regularnom vremenu nije dobijen pobednik, pa se pristupilo izvođenju penala u čemu su Bačinčani bili nešto uspešniji i konačni rezultat glasi 13:12 za OFK “Bačinci”.

Po završetku takmičarskog dela pristupilo se proglašenju najboljih pojedinaca na turniru. Za najboljeg strelca proglašen je Aleksandar Zec (FK “Obilić”), najbolji igrač je Milan Bosančić (OFK “Bačinci”) i najbolji čuvar mreže svog tima je  Božičković Boško (OFK “Bačinci”).

Organizator je sve učesnike turnira nagradio  prigodnim peharima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: