• četvrtak, 25. april 2024.
Mitrovčanka sa reprezentacijom u Španiji
Sport
0 Komentara

Mitrovčanka sa reprezentacijom u Španiji

11. avgust 2021. godine

Ženska kadetska reprezentacija Srbije – igračice do 16 godina, otputovala je u Španiju u San Fernando, gde će od 9. do 14. avgusta učestvovati na FIBA Čelendžeru. Među putnicima našla se i košarkašica ŽKK “Srem” iz Sremske MItrovice Jelena Janković. Zajedno sa našom reprezentacijom u ovom španskom gradu igraće još: Španija, Mađarska, Litvanija, Hrvatska i Ukrajina.

Na put u Španiju, selektorka Biljana Stanković povela je tim koji će predstavljati Srbiju na ovom turniru u sastavu: Marija Avlijaš, Milica Đokić, Jovana Jevtović, Jelena Janković, Jelena Lazarević, Tara Dacić, Minja Aranđelović, Jovana Popović, Anđela Colić, Katarina Knežević, Ana Milanović i Jana Vesić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: