• Monday, 23. May 2022.
Aktiv direktora usvojio raspored smena u osnovnim i srednjim školama od 01. septembra
Vesti
0 Komentara

Aktiv direktora usvojio raspored smena u osnovnim i srednjim školama od 01. septembra

31. August 2021. godine

Na jučerašnjem sastanku Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Stara Pazova, čulo se da na osnovu trenutno epidemijske situacije u opštini, nova školska godina će početi regularno 1.  septembra.

Radiće se po klasičnom modelu, dakle neposrednom nastavom u školama, koje su u toku raspusta sredile prostorije i dezinfikovale ih, a za učenike i nastavnike će biti obavezno nošenje zaštitnih maski. 

U osnovnim školama u prvoj smeni će prve nedelje biti učenici prvog ciklusa, a u popodnevnoj učenici drugog ciklusa, dok će škola u Novoj Pazovi raditi po modelu A i B smena.

Gimnazija počinje u prepodnevnoj smeni, Tehnička u popodnevnoj, a učenici prvog i trećeg razreda Ekonomsko – trgovinske škole će nastavu pratiti ujutro, a posle podne dolaze drugi i četvrti razredi.

Sastanku su takođe prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, ali i policijske stanice u Staroj Pazovi. U cilju podizanja bezbednosti na viši nivo, pre svega na početku nove školske godine, nastavlja se dosadašnja saradnja sa policijom, koja će obezbeđivati prilaze obrazovnim ustanovama.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: