• petak, 19. april 2024.
„Sremske novine“ nagradile najbolje đake
Vesti
0 Komentara

„Sremske novine“ nagradile najbolje đake

2. jul 2021. godine

“Sremske novine” su i ove godine proglasile najboljeg đaka Srema. Ove godine to priznanje je pripalo maturantkinji šidske Gimnazije „Sava Šumanović“ Jeleni Božin. Drugo mesto zauzeo je Nikola Dugošija iz Mitrovačke gimnazije, a treće Miloš Momčilović iz staropazovačke Gimnazije „Branko Radičević“.

Najbolja učenica Srema nagrađena je letovanjem za dve osobe koje je obezbedila Turistička agencija „Cepelin“ iz Sremske Mitrovice, dok su drugoplasirani i trećeplasirani učenici dobili novčane nagrade.

Odluku o izboru najboljih đaka Srema donela je komisija u kojoj su bili Nada Hromiš Aničić iz šidske gimnazije, Tamara Perić iz Mitrovačke gimnazije, Biljana Кostić iz sremskomitrovačke Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“, te Dragica Radosavljević i Biljana Radaković iz „Sremskih novina“.

Priznanja najboljim đacima Srema uručena su prvog jula na svečanosti koja je tom prilikom upriličena u Hotelu „Srem“ u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: