• sreda, 29. novembar 2023.
Vakcinacija bez prijave za starije od 45 godina
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Vakcinacija bez prijave za starije od 45 godina

11. mart 2021. godine

Masovna vakcinacija protiv korona virusa u Sremskoj Mitrovici i dalje je u toku, a s obzirom na odličan odziv građana, do sada je na području grada vakcinisano preko 16 hiljada osoba.

Prema rečima rukovodioca stručnog tima za imunizaciju na teritoriji grada, Miroslava Jokića, sve protiče u najboljem redu.

DSCF0050– Odziv građana je na nivou koji smo priželjkivali, to znači na odličnom nivou. Juče smo imali 658 novih lica koja su se vakcinisala, a da se nisu prethodno prijavili na portal eUprave, dakle došli su na punktove i izvršili vakcinaciju samo uz ličnu kartu. Zbog toga, od danas se pomera ciljna grupa, odnosno starosna granica za vakcinaciju i od danas vakcinišemo sve građane Sremske Mitrovice starosti od 45 godina, pa nadalje, iz razloga što smo u poslednja dva dana imali ogroman priliv i pitanja od strane upravo tih građana kada će i oni moći da se vakcinišu – kaže Jokić.

Svakog dana, kaže, otvoreno je više od deset punktova za imunizaciju, a trenutno su dostupne Sinofarm i Astra Zeneka vakcine.

Danas je, takođe, revakcinisano i preko 160 medicinskih radnika iz Republike Srpske, mahom vakcinisanih Sputnjik V vakcinom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: