• sreda, 10. avgust 2022.
Paketići za decu sa Kosova i Metohije
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Paketići za decu sa Kosova i Metohije

25. januar 2021. godine

Mitrovačka Kancelarija za mlade nedavno se priključila akciji “Zajedno za dečije osmehe” u organizaciji Fondacije “Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić”, a u saradnji sa glasilom Srpske pravoslavne crkve “Svetosavsko zvonce”, prikupivši slatkiše, igračke, školsku opremu i odeću za decu sa Kosova i Metohije.

IMG_20210125_131921Mitrovčani su se, prema rečima koordinatorke Kancelarije, Biljane Matić, rado odazvali akciji, u koju se uključila i lokalna samouprava.

– Humanitarna akcija “Zajedno za dečije osmehe” je uspešno realizovana u našem gradu. Sugrađani su se rado odazvali našem pozivu i donirali slatkiše, odeću, obuću i školski pribor. Takođe, lokalna samouprava je donirala 50 paketića. Ovom prilikom, pozivam sve sugrađane koji nisu učestvovali u akciji da pošalju poruku na broj 4334 i tako pomognu izgradnju kuća ljudima koji su bez njih ostali tokom poplava – kaže Biljana Matić.

Pored brojnih Mitrovčana, u akciju su se rado uključili volonteri Kancelarije za mlade, koji su uvek spremni da pomognu najugroženijima.

– Uvek nam je drago kada znamo da nekog možemo da učinimo srećnim. Paketići su spremni i volonteri su uspešno obavili svoj posao. Takođe, drago mi je što se i Grad Sremska Mitrovica odazvao ovoj humanitarnoj akciji – rekla je volonterka Ljiljana Ilić.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: