• sreda, 21. februar 2024.
Za malu Lanu prikupljeno 172.740 dinara
Vesti | Šid
0 Komentara

Za malu Lanu prikupljeno 172.740 dinara

1. septembar 2020. godine

Erdevik – Radna akcija uređenja centra sela koja je održana u subotu u Erdeviku, uspešno je završena. Organizator Udruženje građana “Bruje” se zahvaljuje Mesnoj zajednici Erdevik, prijateljima iz Sota i Berkasova, Nacionalnom parku Fruška gora, Stolariji “Slavik”, “Gvožđar-inex-u” Šid i svim mamama i deci bez kojih sve ovo ne bi ispelo.

Za vikend je takođe održana i humanitarna akcija malih Erdevičana u organizaciji UG “Bruje”, a uz pomoć MZ Erdevik i KUD “Branko Radičević”. Odziv je bio odličan, a suma koja je prikupljena za lečenje male Lane iznosi oko 153.000 dinara.

-Ovim putem želimo da se zahvalimo svim sponzorima: Moja super trgovina, prodavnica “Divna”, San Giusto d.o.o., MZ Erdevik, restoran brze hrane “Pazi Sremica”, Mini market “Putnik”, Srem Press d.o.o., Prestige Club Erdevik, vinariji Vinat, Zaimu Haliloviću, porodici Bali, Udruženju Fruškać, kao i svim divnim ljudima koji su odvojili vredne stvari i donirali za prodaju, domaćicama koje su mesile i pravile razne poslastice, Tamari Medoš koja je usrećila mnoge mališane iscrtavajući im bajke, Mirni Karanović Seović, Vesni Sušić Šojić za divne krofnice, a naročito najmlađima koji su se nesebično odvojili od svojih igračaka samo da pomognu maloj Lani. Posebno se zahvaljujemo dragim muzičarima benda “Šesto čulo” i njihovim prijateljima iz Sremske Mitrovice koji su učinili ovaj događaj još većim i koji su svojom muzikom privukli još više posetilaca. Predhodni vikend su održane utakmice za Lanu u dva erdevička kluba, FK “Sloga” je prikupila 100 evra i 1.500 dinara, a FK “Erdevik 2017“ je skupio 6.640 dinara. Veliko hvala i njima. Erdevik je malo selo sa velikim srcem❤️ koji je u dva vikenda za Lanu Jovanović sakupilo ukupno oko 172.740 dinara – kaže Marina Jagmašević iz Erdevika, članica Udruženja građana “Bruje”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: