• petak, 19. april 2024.
Za podsticaj intenzivne poljoprivredne proizvodnje blizu 153 miliona dinara
Društvo | Vesti
0 Komentara

Za podsticaj intenzivne poljoprivredne proizvodnje blizu 153 miliona dinara

29. maj 2018. godine

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević uručio je danas 228 ugovora nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, za koje su na dva konkursa Sekretarijata obezbeđena bespovratna sredstva u visini blizu 153 miliona dinara, namenjenih intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Ukupna vrednost investicija iznosi oko 270 miliona dinara, u kojoj je Pokrajina učestvovala sa 57 odsto od ukupnih sredstava.

Resorni sekretar je ukazao da postoji značajno interesovanje vojvođanskih poljoprivrednika za nabavku sistema za navodnjavanje i da će, kao i što je obećano prilikom usvajanja budžeta za 2018. godinu, rebalansom pokrajinskog budžeta u junu biti opredeljena nova finansijska sredstva za ove potrebe.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: