• petak, 29. mart 2024.
U AP Vojvodini i dalje opada broj obolelih od Covid 19 infekcije
Vesti
0 Komentara

U AP Vojvodini i dalje opada broj obolelih od Covid 19 infekcije

21. april 2020. godine

Novi Sad-Broj obolelih od Covid 19 infekcije u AP Vojvodini i dalje opada, pa se u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) u Novom Sadu od te infekcije trenutno leči 100, a u Opštoj bolnici u Pančevu 144 pacijenata.
Od toga, u KCV je na mehaničku ventilaciju priključeno sedam, a u pančevačkoj bolnici dva pacijenta.
U isto vreme, u privremenoj izolacionoj bolnici u hali 1 „Novosadskog sajma“, predviđenoj za obolele sa lakšom kliničkom slikom Covid 19 infekcije, smešteno je 165, a u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Junaković“ u Apatinu 40 pacijenata.
U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, i na teritoriji AP Vojvodine od danas važi ublažavanje mera zaštite od virusa Covid 19, ali se na građane apeluje da se i dalje ponašaju odgovorno i primenjuju sve osnovne mere predostrožnosti, poput strogog poštovanja socijalne distance, nošenja zaštitnih maski i rukavica i upotrebe dezinfekcionih sredstava.

Izvor:www.vojvodina.gov.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: