• subota, 20. april 2024.
Paketi za penzionere sa penzijama manjim od  30.000 dinara
Društvo | Vesti
0 Komentara

Paketi za penzionere sa penzijama manjim od 30.000 dinara

31. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica -Danas je počelo pakovanje paketa sa osnovnim životnim potrepštinama koje će dobiti svaki od mitrovačkih penzionera sa mesečnim penzijama ispod 30.000 dinara. Paketi se pakuju iz donacija koje su veoma značajne i obezbeđene su od strane ovdašnjih firmi, ali i institucija sa područja Srbije.
-Paketi će sadržati sve ono što našim penzionerima, a to su ulje, šećer ,so, sredstva za higijenu i konzervirana hrana.Biće spremljeno oko 10.500 paketa i time ćemo podmititi potrebe za sada. Distribucija će se vršiti kroz Kol centar, odnosno u podeli će učestvati volonteri koji su i sada na terenu i pokušavaju da najstarijima borbu sa korona virusom učine što lakšom-rekao je Miroslav Jokić , načelnik GU za opšte i zajedničke poslove i imovinu , uz očekivanje da će distribucija paketa krenuti u naredna dva dana.IMG_20200331_120154
Pakovanje ovih paketa počelo je u spoljašnjem magacinu Kazneno popravnog zavoda, namirnice i ostalo pakuju osuđena lica , a kako posao teče uverili su načelnik Miroslav Jokić , koordinator Kol centra Petar Samardžić i upravnik KPZ Aleksandar Alimpić.
Aleksandra Sladojević zaposlena u KPZ-u objasnila je da je na poslovima pakovanja ovih paketa angažovan dovoljan broj izvršilaca – osuđenih lica pa će svi potrebni poslovi biti na vreme.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: