• utorak, 28. novembar 2023.
Super vest za sve stanovnike Sremske Mitrovice i Šida – Ove jeseni svi su na Supernovi!
Društvo
0 Komentara

Super vest za sve stanovnike Sremske Mitrovice i Šida – Ove jeseni svi su na Supernovi!

28. oktobar 2019. godine

Hladno vreme asocira na duge večeri koje najčešće provodite u toplini svojih domova zajedno sa porodicom i prijateljima. Ako ste pritom ljubitelji dobrog televizijskog programa, za vas onda nema zime. U vaš kraj stigla je Supernova, nova zvezda na kablovskom nebu, zajedno sa prepoznatljivim likovima domaće glumačke i sportske scene. Zato je super trenutak da se udobno smestite u vaše fotelje i spremno dočekate duge hladne noći jer sve što volite na televiziji sada možete da pratite na više od 200 kanala sa kojih vam će se smešiti poznata lica iz sveta zabavnog, edukativnog, sportskog i informativnog programa.

Svi su na Supernovi_VizualOve jeseni svi su na jednom mestu – zvezde “Državnog posla”, neponovljivi Boškić i Čvarkov, otkačene komšije iz serije “Vrata do vrata”, čije uloge tumače Maja Mandžuka i Zoran Cvijanović, kao i popularni mladi glumci serije “Državni službenik” Milan Marić, Vaja Dujović i Nenad Okanović, zajedno sa fudbalerima Crvene Zvezde i Partizana.

Ljubitelje filmskog i serijskog sadržaja obradovaće FOX i HBO kanali, ali i Superstar TV. Posebnu poslasticu predstavljaju novi kanali – TDC, sa turskim serijama, DOX sa zbirkom zanimljivih dokumentarnih emisija i Klasik sa legendarnim domaćim filmovima. Za sportske fanove pripremljena je specijalna jesenja šema na čak pet Arena Sport i sedam Sportklub kanala. Supernova je uvela i uslugu „Supernova TV po tvom“ koja podrazumeva vraćanje programa do 72 časa unazad, gledanje televizije na mobilnim telefonima, kao i prenosnim uređajima putem Supernova aplikacije i „Video klub“ bazu sa velikim brojem hit filmova.

Jedino što vam preostaje jeste da se pridružite talasu pozitivne energije i iskoristite fantastične promocije u okviru “Super sve paketa”, kojima po ceni od 1 dinar dobijate pristup Supernova sadržajima u trajanju od čak šest meseci.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: