• sreda, 21. februar 2024.
Mali Šimanovčani dočekali Deda Mraza
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Mali Šimanovčani dočekali Deda Mraza

5. januar 2024. godine

U danima pred Novu godinu deca iz Šimanovaca imala su priliku da se druže sa Deda Mrazom i ne samo da se druže, već i da se provozaju Šimanovačkim ulicama. Kako nam je rekao predsednik Saveta mesne zajednice Šimanovci Aleksandar Mandić, deca su želela da napišu pismo Deda Mrazu i da ga pozovu da dođe u Šimanovce, a odrasli, tačnije Savet MZ, Udruženje žena „Šimanovčanke“, vaspitač Aleksandar Saša Đorđević i još nekoliko meštana, potrudili su se da im tu želju ispune.

-Organizovali smo veliko popodnevno druženje, koje je počelo u Sremačkom kutku pisanjem pisama Deda Mrazu i pravljenjem kolača, a nastavilo se dočekom Deda Mraza, vožnjom zapregom kroz Šimanovce i radionicom u Zavičajnoj kući na temu drugarstva i zajedništva. Naravno da nisu izostali ni novogodišnji paketići koje smo obezbedili uz pomoć lokalne samouprave – izjavio je Mandić i dodao da je najvažnije da su mališani bili srećni, a odrasli zadovoljni što su uz malo truda uspeli da im prirede jedno lepo popodne.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: