• sreda, 24. jul 2024.
Nastavlja se dezinfekcija ulica
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Nastavlja se dezinfekcija ulica

30. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica – Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica još juče je započeo sa dezinfekcijom ulica u svim seoskim mesnim zajednicama, a dezinfekcija će biti nastavljena danas od 17 časova, kada počne policijski čas.

Kako je istakao Petar Samardžić, koordinarot Kol centra, u ovaj proces uključeni su poljoprivrednici sa svojim mašinama, atomizerima, prskalicama i cisternama.

-Juče smo završili dezinfekciju u Zasavici I i u Ravnju, a danas i u toku sutrašnjeg dana taj posao biće obavljen u svim drugim seoskim i gradskim mesnim zajednicama. Što se tiče same teritorije grada, tu smo još protekle nedelje završili dezinfekciju u svim onim ulicama gde je komunalska cisterna mogla da uđe, a tamo gde su ulice bile uske i nepristupačne, tu će nam u narednim danima pomoći naši poljoprivrednici sa svojim prskalicama. Što se tiče rezervoara sa dezinfekcionim sredstvom oni će danas ili u toku sutrašnjeg dana biti sklonjeni, ostaće punktovi samo u gradskim mesnim zajednicama, Mačvanskoj Mitrovici i Laćarku. Naravno, ukoliko se javi potreba za dodatnim sredstvima mi ćemo ceo ovaj proces u narednim danima ponoviti – rekao je Petar Samardžić, koordinarot Kol centra u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: