• petak, 1. mart 2024.
Ukrali 23 bicikla
Crna hronika
0 Komentara

Ukrali 23 bicikla

3. jul 2019. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su 23 krađe bicikala izvršene u protekla tri meseca i otkrili četiri osobe osumnjičene za ova krivična dela.

Kradeni su mahom nezaključani bicikli na ulici ili sečenjem sigurnosnih sajli, u svim delovima grada a najčešće u centru, a zatim preprodavani. Najveći broj bicikala je pronađen i vraćen vlasnicima.

Policija je podnela krivične prijave protiv 44-godišnjeg muškarca iz Sremske Mitrovice,  34-godišnjaka iz Bogatića i dvoje maloletnika, nadležnim tužilaštvima.

Policija poziva i druge građane Sremske Mitrovice kojima je u prethodnom periodu ukraden bicikl, da se jave u Policijsku ispostavu Sremska Mitrovica, ulica Svetog Dimitrija broj 23,  radi prijave i utvrđivanja vlasništva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: