• sreda, 28. februar 2024.
Bežao s torbom punom pečata
Crna hronika
1 Komentar

Bežao s torbom punom pečata

4. oktobar 2016. godine

RUMA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi su, prilikom kontrole agencije za registraciju vozila, kod vlasnika S. G. (41) pronašli i oduzeli 14 pečata različitih državnih organa Republike Srbije i drugih agencija za registraciju vozila, više blanko dokumenata i tri probne registarske tablice.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, S. G.  je u toku kontrole pokušao da pobegne sa torbom u kojoj su se nalazili pečati i dokumenta, ali ga je policija brzo uhvatila.

Nakon zadržavanja do 48 časova, S. G. je uz krivičnu prijavu za falsifikovanje isprave i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi. Sudskim rešenjem određen mu je pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Bežao s torbom punom pečata”

  1. Milan kaže:

    Bio je i red…sad neka zvaće kašičicu za kafu u prdari

Ostavi komentar

%d bloggers like this: