• četvrtak, 18. april 2024.
Opšta bolnica obeležila 193 godine postojanja i rada
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Opšta bolnica obeležila 193 godine postojanja i rada

10. maj 2019. godine

Sremska Mitrovica – Tokom gotovo dva veka postojanja i rada, Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici izrasla je u prepoznatljivu ustanovu zdravstvene zaštite, čuvenu kako po svojim dostignućima u oblasti zdravstva, tako i po nemalom broju stručnjaka koji su njeno i ime grada na Savi pronosili širom Vojvodine, Srbije, Evrope i čitavog sveta. Ovim rečima je dr Živko Vrcelj direktor Opšte bolnice sumirao 193 godine postojanja i rade ove ustanove koja je upravo proslavila svoj jubilej.

Proslava je održana u prostorijama Edukativnog centra Opšte bolnice uz prisustvo mnogobrojnih zvanica. Tom prilikom dodeljena su i priznanja saradnicima ove ustanove među kojima su i “Sremske novine”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: