• nedelja, 16. jun 2024.
Goreli vuna i žito
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Goreli vuna i žito

3. jul 2012. godine

Sremska Mitrovica – U dva nepovezana požara koja su se u nedelju dogodila na području Srema, izgoreli su kamionska prikolica s vunom i 16 hektara pšenice, a pričinjena je materijalna šteta veća od 2,5 miliona dinara.

Najpre je u nedelju ujutro, oko 04,30 časova na autoputu Beograd-Batrovci, na teritoriji pećinačke opštine, izgorela kamionska prikolica, vlasništvo preduzeća “Inter lajn kompani” iz Beograda. U prikolici sa carinskom plombom, nalazilo se 6.380 kilograma vunene tkanine, a materijalna šteta procenjena je na oko 1,5 milion dinara. Kako je saopšteno iz policije, do požara je došlo u unutrašnjosti prikolice, u toku vožnje, usled kvara na instalacijama.

U drugom požaru, koji je u nedelju oko 14,00 časova izbio u Bosutu kod Sremske Mitrovice, izgorelo je 16 hektara pšenice.

Uzrok požara se još utvrđuje, a materijalna šteta iznosi oko milion dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: