• subota, 20. april 2024.
Podržimo laćaračke “Zvezdice”
Vesti
0 Komentara

Podržimo laćaračke “Zvezdice”

11. april 2019. godine

Laćarak – Učenici I-1 razreda Osnovne škole „Triva Vitasović Lebarnik” iz Laćarka, sa svojom učiteljicom Dragicom Vukolić, pridružili su se konkursu „Ne prljaj.Nemaš izgovor“, koji pod pokroviteljstvom Ministarstva tehnološkog razvoja organizuje SBB Fondacija. Za potrebe ovog konkursa snimili su zanimljiv video spot sa ekološkom pesmicom, koji za cilj ima da utiče na povećanje svesti najmlađih o zaštiti čovekove okoline.
-Ukoliko budemo imali sreće da pobedimo na konkursu dobijena sredstva ćemo uložiti u opremanje učionice inovativnim nastavnim sredstvom kako bi nam nastava bila jos interesantnija i u renoviranje poda učionice kako bi nam boravak u njoj bio još prijatniji – navode učesnici ovog konkursa iz OŠ „Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku.
Glasanje je u toku traje do 18. april, zato, podržimo ekipu” Zvezdice”…
Više informacija o načinu glasanja na linku:
https://neprljajnemasizgovor.rs/resenje/zvezdice-2/

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: