• subota, 2. mart 2024.
Priznanja najuspešnijim sportistima
Sport | Vesti | Šid
0 Komentara

Priznanja najuspešnijim sportistima

31. januar 2019. godine

Šid – Najuspešnijim sportistima i sportskim klubovima na području šidske opštine u protekloj godini uručena su priznanja u okviru tradicionalnog izbora za sportistu godine. Jovan Stojaković, kajakaš Kajak kluba „Filip Višnjić“ iz Višnjićeva, proglašen je za najboljeg sportistu, a najuspešnija sportistkinja je Emilija Đačanin, biciklistkinja BK „Jednota“ Šid. Pehare i plakete, na svečanosti u Sportskoj hali u Šidu, uručio im je predsednik Opštine Šid Predrag Vuković.

Najuspešnija sportska ekipa opštine Šid za 2018. godinu je BK „Jednota“ Šid. Najuspešnija ekipa u mesnim zajednicama je FK „Sremac“ Berksovo, muška omladinska STK „Partizan“, ženska omladinska ekipa Karate klub „Šid“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: