• utorak, 5. jul 2022.
Identifikovani napadači na starca u Inđiji
Crna hronika
0 Komentara

Identifikovani napadači na starca u Inđiji

13. jul 2018. godine

Na društvenim mrežama juče je objavljen snimak napada na nemoćnog čoveka u Inđiji. Ovaj snimak izazvao je veliko ogorčenje i zgražavanje javnosti, a kako nezvanično saznajemo policija je brzo identifikovala napadače.

Reč je o dvojici maloletnih 17-godišnjih mladića iz Inđije koji su u utorak, oko 17 časova, fizički su napali M.Š. (64) izbeglicu iz Hrvatske, koji živi sam  vikend-naselju „Krčevine“ u okolini Inđije, gde ima neki kontejner i svoje vozilo u kojem spava.

M.Š. se vraćao iz Inđije i na ulasku u naselje stao uz put da obavi fiziološku potrebu. U blizini su se nalazili mladići i  majka M. S. Navodno, iz tog razloga. M. S. je prvo zapretio čoveku a zatim nasrnuo na njega  i udario ga nogom u telo da je starac odmah pao. Drugi mladić  je snimao telefonom i postavio snimak na društvenu mrežu. Snimak je počeo da kruži i izazvao zgražavanje i osudu javnosti.

O događaju je nadležni tužilac za maloletnike u Sremskoj Mitrovici, od svih aktera ovoog slučaja uzete su izjave  i uz izveštaj dostavljene tužiocu na dalje odlučivanje.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: