• subota, 9. decembar 2023.
Skenerom otkriveno pet ilegalnih putnika
Crna hronika
0 Komentara

Skenerom otkriveno pet ilegalnih putnika

9. maj 2015. godine

Batrovci – Carinici su 7. maja 2015. godine u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Batrovci sprečili petoricu državljana Avganistana da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina.

Carinici su ove „slepe putnike“ otkrili u kamionu kojim su prevoženi elektro materijal i osveživači iz Bugarske u Švajcarsku. Naime, oni su prvo pomenuti kamion pregledali skenerom na čijem se snimku ukazalo pet silueta u tovarnom delu, zbog čega su odlučili da izvrše detaljan pregled. Otvorili su kamion i tada zatekli petoricu državljana Avganistana sklupčanih među kutijama sa robom.

– Pretpostavlja se da su i ovi ljudi, baš kao i mnogi njihovi sunarodnici pre toga pokušali da se domognu Zapadne Evrope, saopšteno je iz Uprave carina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: