• petak, 14. jun 2024.
Zbog nestanka pet pištolja krivične prijave protiv tri policijska službenika
Crna hronika
0 Komentara

Zbog nestanka pet pištolja krivične prijave protiv tri policijska službenika

28. decembar 2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv trojice policijskih službenika Policijske uprave Sremska Mitrovica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

– Postoje osnovi sumnje da policajci tokom 2016. godine nisu preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi obezbedili pet pištolja oduzetih od građana po različitim osnovama, za koje je bilo potrebno pokretanje i vođenje upravnog postupka u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica. Ovo oružje je nestalo iz službenih prostorija, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: