• četvrtak, 13. jun 2024.
Sremskomitrovački policajci organizovano dali krv
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Sremskomitrovački policajci organizovano dali krv

28. decembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – U akciji koju su zajedno organizovali  Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Zavod za transfuziju krvi i Crveni krst u Sremskoj Mitrovici, 28  policijskih službenika jutros je dobrovoljno dalo krv,

Akcija je realizovana u prostorijama Odeljenja policije u Sremskoj Mitrovici, a među prvima, krv je dobrovoljno dao Đura Mandić, načelnik Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Inače, sremskomitrovački policijaci dali su do sada veliki broj jedinica krvi i van organizovanih akcija jer su se, kad god je bilo potrebno, policijski službenici među prvima odazivali na sve hitne i vanredne pozive za dobrovoljno davanje krvi.

Prema evidencijama Crvenog krsta, ove godine je 15 policijskih službenika u Sremskoj Mitrovici dobilo priznanja za višestruko dobrovoljno davanje krvi.

Spremnost da učine sve za dobrobit svojih sugrađana i svest da u svakom trenutku mogu da spasu nečiji život, dovoljni su motivi  ovim humanim i hrabrim ljudima za učešće u svim dosadašnjim i budućim akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Kako jednodušno kažu, imaju potrebu i moralnu obavezu da i na ovaj način pomognu onima kojima je takva pomoć neophodna.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: