• nedelja, 16. jun 2024.
Ješić odlazi na novu funkciju
Vesti
1 Komentar

Ješić odlazi na novu funkciju

13. jul 2012. godine

Inđija – Goran Ješić, predsednik opštine Inđija je saopštio na današnjoj konferenciji za novinare da se nakon 12 godina povlači sa funkcije predsednika jer je postavljen na mesto potpredsednika Vlade Vojvodine i pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu. Ješić se osvrnuo na učinak ostvaren u proteklih dvanaest godina i izrazio spremnost da se uhvati u koštac sa novim političkim izazovima. Ješić nije želeo da saopšti ime svog naslednika dok se ne obave konsultacije u stranci i sa koalicionim partnerima /SPS/ ali je naglasio da i dalje ostaje da živi u Inđiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Ješić odlazi na novu funkciju”

  1. Srbin kaže:

    Pa majstore svaka ti cast. Uradio si mnogo za taj grad, tako da ce bilo kojem buducem predsedniku biti lako da radi posao koji si ti usavrsio. Jos jednom, svaka cast.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: