• petak, 29. mart 2024.
Pregaoci na Vukovom putu
Kultura | Vesti
0 Komentara

Pregaoci na Vukovom putu

20. april 2012. godine

Priznanje našem uredniku predali Živorad Ajdačić i Miodrag Jakšić

Beograd – Na svečanosti u Narodnom pozorištu – na Sceni “Raša Plaović”, 18. aprila, dobitnicima je uručeno vredno priznanje Kulturno-prosvetne zajednice Srbije i Ministarstva vera i dijaspore – Zlatna značka KPZ Srbije za 2012. godinu. Ovo priznanje se od 1974. dodeljuje našim istaknutim umetnicima i kulturnim pregaocima iz zemlje i sveta, čime se i na taj način potvrđuje jedinstvo kulturnog i duhovnog prostora svih Srba, ma gde oni živeli…

Uredniku kulturne rubrike “Sremskih novina” Dušanu Poznanoviću Zlatna značka KPZ Srbije je dodeljena zajedno sa uglednim profesorima univerziteta, piscima, dramskim, muzičkim i likovnim umetnicima, novinarima, mecenama i drugim poslenicima u oblasti kulture.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: