• sreda, 10. avgust 2022.
Crna hronika
0 Komentara

Sremskomitrovačka policija zaplenila heroin, kokain i marihuanu

4. decembar 2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika.

Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšene su 43 osobe, a kod njih je, između ostalog, pronađeno 14,5 kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača “zolja”, 56 pušaka, 36 pištolja i revolvera i šest bombi.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su B.J. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pregleda automobila i stana osumnjičenog zaplenila 110 grama heroina spakovanog u tri paketa, 106  grama amfetamina, 23 grama kokaina, oko 400 grama marihuane, plastični špric sa “kanabisovim uljem “.

Pronađen je i revolver, digitalna vagica, 51 komad puščene municije, 134 metaka različitog kalibra i jedno putničko motorno vozilo.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: