• petak, 14. jun 2024.
Rumuni krali u Rumi
Crna hronika
0 Komentara

Rumuni krali u Rumi

4. decembar 2017. godine

Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetljeno je krivično delo teška krađa na štetu vlasnika zlatare u Rumi. Policija je uhapsila rumunske državljane starosti 51 i 19 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

– Sumnja se da su u avgustu ove godine ušli u zlataru zbog navodne kupovine i u trenutku dok je vlasnik zlatare računao vrednost izabranog nakita, isti su otuđili a zatim pobegli iz radnje, saošteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu  biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: