• četvrtak, 13. jun 2024.
Počeli “Višnjićevi dani”
Društvo | Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Počeli “Višnjićevi dani”

3. novembar 2017. godine

Promocija "Šidine"Šid – Podizanjem zastave na platou ispred Kulturno obrazovnog centra u Šidu počeli su ovogodišnji “Višnjićevi dani”. Nakon toga u Narodnoj biblioteci “Simeon Piščević” održana je promocija specijalnog izdanja časopisa “Šidina”, koji je posvećen životu i delu Filipa Višnjića. Za večeras, 3. decembar, u sali KOC-a planiran je nastup ansambla “Serboplov” sa početkom u 18 sati, a nakon toga u 20 sati mitrovački glumac Vladimir Balašćak izvešće monodramu “Kraljev put”.

Za subotu, 4. novembar, Kulturno obrazovni centar organizuje u 9 sati odlazak građana Šida u Višnjićevo, gde će se na prigodan način obeležiti jubilej – 250 godina od rođenja Filipa Višnjića.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: