• nedelja, 16. jun 2024.
Adaptacija tri osnovne škole
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Adaptacija tri osnovne škole

4. novembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Ulaganje u obrazovanje na području Sremske Mitrovice nastavlja se. U tri osnovne škole u toku su obimni radovi na adaptaciji i sanaciji objekata, ovaj put uz pomoć i podršku reosrnog pokrajinskog sekretarijata.

Naime, na osnovu Konkursa koji je Sekretarijat raspisao još polovinom godine, Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ dobila je 3.3 miliona dinara za postavljanje izolacije i nove fasade u područnoj školi u Jarku, Osnovna škola „Dobrosav Radosavljević Narod“ iz Mačvanske Mitrovice dobila je 1.8 miliona dinara za uređenje krova u područnoj školi u Noćaju, dok je OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ dobila 1.4 miliona za promenu podova u pet učionica u matičnoj školi u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: