• subota, 20. april 2024.
U Inđiji povećane kazne za parkiranje na mesta za osobe sa invaliditetom
Društvo | Vesti | Inđija
0 Komentara

U Inđiji povećane kazne za parkiranje na mesta za osobe sa invaliditetom

27. mart 2024. godine


Na 50 hiljada dinara povećana je kazna za pravno, dok je za odgovorno lice u pravnom licu i fizičko lice predviđena kazna od 10 hiljada dinara. Za preduzetnike će prema predlogu odluke i dalje kazna za parkiranje na mestu za osobe sa invaliditetom iznositi 15 hiljada dinara, odlučili su članovi Opštinskog veća u Inđiji na današnjoj 102. sednici.
-Iznosi su uvećani sa ciljem da utičemo na svest građana da se savesno i odgovorno ponašaju, kako ne bi onemogućili osobe sa invaliditetom da se besplatno parkiraju na mestima koja su za to predviđena, rekla je Sanja Кojčin – Stojković iz Odeljenja za pravne i skupštinske poslove Opštine Inđija. Ona je izrazila očekivanje da će povećane kazne uticati na odgovornije ponašanje vozača koji se neretko parkiraju na mestima propisanim za osobe sa invaliditetom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: