• petak, 29. septembar 2023.
Za veću bezbednost dece
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Za veću bezbednost dece

13. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Povodom početka realizacije projekta “Osnovi bezbednosti dece” Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici i Uprava za obrazovanje Grada Sremska Mitrovica, organizоvali su danas promociju Projekta.

Predviđene teme kojima će se Projekat baviti su bezbednost dece u saobraćaju, policija u službi građana, nasilje kao negativna društvena pojava, prevencija i zaštita dece od opojnih droga, alkohola i trgovine ljudima, bezbedno korišćenje interneta i društvenih mreža, zaštita od požara i tehničko-tehnoloških opasnosti i prirodnih nepogoda. Cilj Projekta je podizanje bezbednosne kulture dece, edukacija o mogućim rizicima i načinima zaštite.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: