• četvrtak, 21. septembar 2023.
Prijem kod gradonačelnika
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prijem kod gradonačelnika

15. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader priredio je danas prijem za mlade Mitrovčane koji su postigli značajne rezultate na trećem Svetskom kupu u motorici za osobe sa autizmom i teškoćama u razvoju – Aleksandar Kovačević i Jelena Kekić osvojili su zlatne medalje, a Filip Bojanić je zauzeo četvrto mesto.

Susret gradonačelnika i osvajača medalja protekao je u razmeni poklona a prisustvovali su mu i predstavnici Udruženja osoba sa Daun sindromom i Udruženja za unapredjenje zdravlja MOTUS koje nesebično pomaže osobama sa Daun sindromom.

Mladi uspešni Mitrovčani su zamolili gradonačelnika da im omogući treninge i u novom gradskom bazenu kako bi se što bolje pripremili za naredna takmičenja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: