• četvrtak, 21. septembar 2023.
Gospojina 2017. – dolazimo!
Društvo | Vesti
0 Komentara

Gospojina 2017. – dolazimo!

21. avgust 2017. godine

Velikogospojinski daniGospojina 2017, ove godine održaće se od 24. do 27. avgusta u Novom Bečeju po dvanaesti put, a domaćini su spremili najbogatiji  sadržaj do sada, koji će tokom tri dana manifestacije obezdediti zagarantovano dobar provod na najlepšem keju na Tisi, u varoši koja zna da dočeka i dobro ugosti.

+ Gospojina (2017) - Programski letak - FBGospojina nosi epitet porodične manifestacije, svakako ne bez razloga. Kao jedna od najvećih manifestacija u regionu, koja u Novi Bečej privuče više od 200.000 posetilaca svake godine, tradicionalno pruža bogat program za sve generacije: od pripreme kulinarskih specijaliteta i čuvenog takmičenja u spremanju najbolje riblje čorbe, začinjenog prepoznatljivim zvukom vojvođanske tambure i izbora za najbolju tamburašku bandu, daleko poznate Revije paradnih zaprega, od koje su Velikogospojinski dani i počeli i izrasli u manifestaciju kakva je danas. Tu su kao i uvek Etno-Bazar, sa prelepo ukrašenih tezgama prepunih najrazličitijih rukotvorina i štrudli i popularne Avlije zabavlije, koja svake godine usreći mnogobrojne mališane svojim raznovrsnim i originalnim programom.

+ Gospojina (2017) - 5 Poljo-fest - Programski letakČeka nas  još i svakako najatraktivnija podmanifestacija Gospojine – Poljo-Fest koji će i ove godine, po 5. put okupiti poljoprivrednike iz regiona i svojim programom dokazati zašto se  pozicionirao kao najveća poljoprivredna manifestacija pored Novosadskog poljoprivrednog sajma. Posetioci će imati priliku da pogledaju rekordan broj izlagača, izložbu krupne i sitne stoke i golubova, zatim tačmičenje u veštini upravljanja traktorom, BIO BAŠTA sa radionicom za najmlađe, i oprobaju se u rekreativnom jahanju.

+ Gospojina (2017)  - Zanatsko pivo - FBOve godine sadržaj će biti još bogatiji. Uveličaće ga pripadnici Rečne flotile Vojske Srbije i svečano otvaranje spomen-biste kapetanu Aleksandru Beriću, heroju Aprilskog rata 1941. godine. Zatim, za sve ljubitelje piva sve vreme manifestacije biće otvorena Ulica zanatskog piva gde će se promovisati male, ali vrhunske pivare. Takođe su organizovani Moto-susret i  manifestacija koja pretenduje da postane tradicionalna u sklopu Gospojine – BOAT SHOW, izložba rečnih plovila i ribolovačke opreme.

Na kraju svakog dana uživaćemo u koncertima naših i regionalnih popularnih izvođača. Svi programi su besplatni. Vaše je samo da dođete!

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: